Ignasi Terraza, doctor 'honoris causa' per la UPC

La UPC ha investit doctor 'honoris causa' el pianista de jazz Ignasi Terraza, 'alumni' de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i que va ser la primera persona cega a llicenciar-se en Informàtica a l’Estat espanyol

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam semper ultricies gravida. In interdum convallis felis, nec laoreet ipsum iaculis id. Vestibulum dapibus, ante a eleifend malesuada, nunc nisl blandit lorem, vel euismod dui turpis sed nunc. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nam sodales fringilla risus, nec pharetra orci gravida sit amet. Pellentesque consequat sapien ac odio malesuada bibendum. Pellentesque id dolor sollicitudin sapien luctus mattis vel eget metus. Mauris ac fermentum ligula, ut feugiat est. Nam hendrerit eleifend sodales. Fusce sapien elit, finibus sagittis nunc at, ultricies faucibus magna. Ut rutrum turpis non neque rhoncus, ut interdum felis convallis. Vivamus dignissim sodales purus. Nullam bibendum mauris leo, eu rhoncus ante euismod vel. Maecenas varius bibendum lectus, id pretium diam egestas in. Morbi ut finibus enim, vitae convallis dolor.